Apenheul

Het leukste dagje uit tussen de apen!

Ervaar de meest plezierige dag te midden van nieuwsgierige apen in Apenheul! In dit natuurpark ontdek je een diversiteit van meer dan 35 apensoorten. Sta letterlijk oog in oog met vrij rondlopende apen, neem deel aan de voederpresentaties door deskundige dierverzorgers, geniet van de speeltuinen en verken het recent geopende gebied, gelanceerd in het voorjaar van 2023!

Evenementen in de Apenheul

Op zoek naar een unieke locatie voor een evenement? Bij Apenheul ben je zeker aan het juiste adres. Het is centraal gelegen, goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Alles is hier mogelijk, van personeelsfeest, familiedag, vergadering of bedrijfsfeest. Een bijeenkomst tussen de apen wordt niet snel vergeten!

Combineer met een bezoek aan de Julianatoren

Het kinderpretpark Julianatoren ligt vlak bij de Apenheul. Het is mogelijk om een combiticket te kopen, hierdoor heb je voordelig toegang tot beide parken. Het kinderpretpark Julianatoren staat garant voor een fantastische dag vol plezier voor de hele familie, met een uitgebreid aanbod van meer dan 60 attracties en shows.

Gegevens van de Apenheul:

    • Adres: J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn
    • Tel: +31 (0)55 357 57 57
    • Mail: info@apenheul.nl