Klimbos Garderen

Avontuurlijk vermaak voor alle leeftijden bij Klimbos Garderen: dé Veluwse belevenis voor jong en oud!

Te midden van de prachtige Veluwe prijkt Klimbos Garderen. Veiligheid staat voorop dankzij het exclusieve doorlopende zekersysteem, waardoor dit klimbos als het veiligste in Nederland geldt. Verscheidene routes wachten, inclusief een tokkelroute, plezierige secties en een opwindend parcours op 25 meter hoogte!

Centraal gelegen

Te midden van Apeldoorn en Amersfoort ligt het betoverende Klimbos Garderen, een totaalervaring in het hart van Nederland. Gemakkelijk te bereiken via de A1, omringd door campings, hotels en charmante eetgelegenheden in het schilderachtige Garderen. Ongeacht of je komt met gezin, vrienden, familie, collega's, klasgenoten, je geliefde, bij ons op de Veluwe vind je de uitdaging die je zoekt bij Klimbos Garderen!

Nieuw: Klimplezier voor kleintjes vanaf 4 jaar!

Voor die enthousiaste kleuter die geen klimkans onbenut laat, opent Klimbos Garderen zijn deuren! Vanaf nu kunnen kinderen vanaf 4 jaar en tot 1.20 meter hoogte twee speciale parcoursen verkennen. Uiteraard in een stoere klimgordel en helm, en vergeet niet, als ouder, om samen met hen deze avonturen aan te gaan!

Info over Klimbos Garderen

    • Centraal gelegen op de Veluwe
    • Midden in de natuur
    • 100% veiligheid door het unieke zekersysteem
    • Klimmen met korting