Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Even een paar dagen weg met de kids? Hotel 't Speulderbos is de ideale locatie.

Gelegen in het prachtige Garderen, te midden van de weelderige natuur van de Veluwe, Hotel 't Speulderbos. Dit charmante toevluchtsoord biedt een harmonieuze samensmelting van luxe en rust in een rustige omgeving. Hotel 't Speulderbos staat bekend als het ultieme familiehotel, met een gastvrije speelkamer, ruime familiesuites en een speciaal kindvriendelijk menu in het restaurant.

Grenst aan het Speulderbos

Hotel 't Speulderbos in Garderen bevindt zich in het Veluwse bosgebied. Direct vanuit het hotel betreed je het Speulderbos, dat een van de oudste bossen in Nederland is. Een uitgestrekt gebied, rijk aan bossen, heide en charmante dorpjes vind je daar. Maak een wandeling of fietstocht door deze adembenemende natuurpracht.

Culinair genieten

Ervaar de heerlijke culinaire creaties van ons à la carte menu in ons restaurant. Onze gerechten worden met de seizoenen mee vernieuwd en halen hun inspiratie uit de weelderige omgeving van het bos. Bovendien hebben we ook aan de kleintjes gedacht. In de weekenden en tijdens vakantieperiodes bieden we een speciaal kinderbuffet wanneer er tien of meer kinderen komen dineren in ons restaurant.

Info over het hotel

    • Adres: Speulderbosweg 54, Garderen
    • Kosteloos annuleren 24 uur voor aankomst
    • Reserveren in het restaurant is noodzakelijk
    • Honden zijn toegestaan