Het Verscholen Dorp

Geniet van een heerlijke vakantie op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Hanzestad Harderwijk, gelegen aan de rand van de Veluwe

Deze plek is omgeven door prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden. De perfecte omgeving voor een vakantie vol fiets- en wandelavonturen. De accommodaties zijn perfect geschikt voor gezellige momenten met familie, geliefden of vrienden. Laat de dagelijkse stress achter je en kom volledig tot rust in de moderne bungalows of knusse chalets.

verscholen dorp harderwijk

De accommodaties

De chalets zijn geschikt voor 3 tot en met 5 personen. Deze beschikken over een volledig ingerichte keuken en een zithoek waar je lekker tv kan kijken of spelletjes spelen. Bij elke chalet is ook een parkeerplek voor één auto. 

De bungalows zijn voor 6 personen, en met aanvraag voor 8 personen. Ook deze zijn volledig ingericht en beschikken over 3 slaapkamers en een eigen parkeerplaats. Deze bungalows liggen midden in de natuur.

Hanzestad Harderwijk

Tijdens je bezoek in het verscholen dorp, kan een dagje uit naar Hanzestad Harderwijk niet ontbreken. De populaire Hanzestad Harderwijk trekt elk jaar meer dan twee miljoen bezoekers aan. Het staat in Nederland bekend om zijn open, ontspannen en ondernemende sfeer. Het is een genot om hier te vertoeven: met verlichte pleinen, historische gebouwen, een charmante binnenstad gevuld met trendy cafés, een gezellige boulevard, terrassen en voortreffelijke restaurants. 

Contactgegevens:

    • Adres: Boslaan 2, Harderwijk
    • Tel: +31 (0) 341 820 227
    • Mail: info@verscholendorp.com